August 30, 2009

.epal vs ilmu.




Selalunya saya suke main-main dengan software... Gambar tak jadi pun saya tibai jugak.
Lalu, seseorang datang memberi inspirasi baru pada saya. Gambar lebih cantik kalau hasilnya original. Bukan editing semata...

Sesetengah orang selalunya jarang berkongsi ilmu...Tapi dia bukan dari sesetengah orang itu...
Katanya....

Ilmu itu bukan dia punya... Allah punya.

Terima kasih, Rozek!

6 comments:

rozek said...

:) ada seni pada gmbar ni :)

cantik!

tak edit pun tetap cantik. yang penting mata kita kena asah selalu. :)

photokami™ said...

hehe...antara hasil tunjuk ajar dari rozek..beginilah.
terima kasih banyak tau!

Anonymous said...

saye pon ske these pixs..
tho si die mjadi model kaki..=)
xoxo

nextmeia said...

hehe... pojet, thanks.
tp nape tak letak nama anda? hampir tak kenal.
:p

aNn^IzWaNny said...

ataupun suke these pixs sebab "si dia" tu jadi model kaki?
:P

Anonymous said...

saye suke jd stalker =P